Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.03.2018 11:44

Gerçekleştirdiği her projeyle farkını ortaya koyan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli ilçesi Atatürk Caddesi’nde hayata geçirdiği prestij çalışmasıyla vatandaşların büyük beğenisini kazandı. Kilit parke kaplaması, aydınlatması ve peyzajıyla modern görüntüye kavuşan cadde Ahmetli’ye değer kattı.

Betonun soğuğundan yeşilin sıcağına ilkesine hareketle, ortaya koyduğu her projede yeşil alan ve ağaçlandırma çalışmaları gerçekleştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi Ahmetli prestij caddesinde çalışmalarını tamamladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen cadde modern peyzaj uygulamasıyla da vatandaşların büyük beğenisini topladı. Vatandaşlar, yenilen cadde hakkındaki görüşlerini paylaşırken; Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve ekiplerine prestij projesinin yanı sıra yapılan diğer hizmet ve yatırımlardan dolayı teşekkür etmeyi de ihmal etmedi.
Ahmetli, Yeni Bir Görünüme Kavuştu
Rabia Karataş, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyoruz. Ahmetli’nin girişine güzel bir görünüm kazandırdı. Caddenin, ihtişamlı bir ışıklandırması var. Güzel bir sosyal alana kavuştuk. Bunun yanı sıra kadınlara yönelik gezi projeleri Kula, Manisa, Çanakkale, Ödemiş Birgi gibi yerleri gezme fırsatımız oldu. Kendi imkânlarımız ile gidemezdik. Başkanımıza çok teşekkürler” dedi.
Ayşenur Tıknaz, “Cengiz Başkanımızın adı geçtiğinde bile heyecanlanıyoruz. Ahmetli’de doğdum, 30 yıllık esnafım. Cengiz Ergün’ün Büyükşehir Belediye Başkanı olmasından sonra çok güzel duygular yaşadık. Yollarımız çok güzel oldu. Altyapı konularında yatırımlar var. Şimdiye kadar bilmediğimiz, görmediğimiz yerlere yönelik gezileri yaptık. Büyükşehirle birlikte Ahmetli çok güzel hizmetler aldı. Çok teşekkür ediyorum” dedi. 
Hilal Sayan, “Ahmetli’de şimdiye kadar olmayan hizmetleri almaya başladık. Çevre konusunda, yaşlılarla ilgili, MABEM hizmetleri, MASKİ hizmetleri, cenaze hizmetleri gibi konularda güzel hizmetler aldık” dedi.
İbrahim Şahbaz, “Atatürk Caddesi bu şekilde değildi. Büyükşehir sayesinde çok güzel oldu. Yeşillendirmesi, ışıkları, yolun genişliğinden dolayı park sorununu ortadan kaldırdı. Ayrıca ulaşım ve cenaze işlerinde bir telefonla işler halloluyor” dedi.
Sezgin Yalçın, “Atatürk Caddesi, çok güzel oldu. Mutlu olduk. İnşallah bu tür hizmetlerin devamını diliyoruz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu