Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.03.2018 15:03

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Bir Bu Eksikti” adlı tiyatro oyunu Turgutlu’da sahnelendi. Dünya Tiyatrolar Günü’nde sahne alan oyun, Turgutlu’ya tiyatro dolu bir akşam yaşattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ulusal tiyatroları, ilçelerdeki tiyatro severlerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Turgutlu’da ‘Bir Bu Eksikti’ isimli tiyatro oyunu sahne aldı. Turgutlu Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü Kemal İskifoğlu ve ilçe halkı birlikte izledi.
Karmaşık Olaylardan Ortaya Çıkan Komedi
Ray Cooney’in yazdığı, Can Törtop’un yönettiği oyunun kadrosunda; Berke Hürcan, Ece Gürsel, Celal Belgil, Can Törtop ve Ümmühan Kıldiş gibi ünlü isimler yer alıyor. Oyunda; Müşfik Bey, eski ortağının oğlu Şakir Sokullu’yu aramaktadır. Amacı Şakir’e yüklü bir para vermek olan Müşfik Bey’in tek şartı Şakir’in başka akrabası olamamasıdır. Gazete ilanını gören Şakir, dostu Ahmet Temiziş ile köşke parasını almaya gelir. Bildiği kadarıyla yaşayan başka akrabası yoktur. Ancak bir ikiz kardeşinin olduğunu fark etmesi uzun sürmeyecektir. Şakir’in ikizi Ali, evin genç kızı Suna’ya aşık olurken karısı Ayşe de Şakir’in peşinde olmasını anlatıyor. Başarılı performanslarıyla Turgutlu’da kahkaha dolu bir gece yaşatan ünlü oyuncular, seyircilerden büyük alkış aldı.
Turgutlu’da Keyif Dolu Bir Tiyatro Akşamı
Oyunun sonunda sanatçıları kutlayan Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü Kemal İskifoğlu, “Dünya Tiyatrolar Günü’nde sahnelenen bu oyun ile ilçemiz güzel bir tiyatro akşamı geçirdi. Performanslarından ötürü tüm sanatçılarımıza teşekkür ediyorum. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün girişimleri ile ilçemizdeki kültür sanat etkinliklerini sürdüreceğiz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu