28.03.2018 15:11

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri gençlerin başarıya ulaşmasında tercih edilen ilk adres oluyor. Selendi ilçesinde bulunan MABEM ilçedeki gençlerin eğitimine katkı sağlamaya devam ediyor. Merkezde 242 öğrenci geleceğe hazırlanıyor.

Gençlerin eğitimine katkı sağlamak, başarılarının artması ve eğitimde kaliteyi daha yükseğe taşımak için il genelinde hizmet veren Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri, Selendi ilçesinde 242 öğrencisi ile başarıya giden yolda emin adımlarla ilerliyor. Öğrencileri cüzi ücretlerle YGS- LYS ve TEOG sınavlarına hazırlayan eğitim merkezi 20 kişilik sınıflarıyla, etüt ve rehberlik çalışmalarıyla öğrencilerin ve velilerin yüzünü güldürüyor. Eğitime büyük önem verdiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Gençlerimizin başarı seviyesinin daha da artması eğitimde kaliteyi artırmak için Manisa Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri’ni hizmete soktuk. Bu hizmetimizle gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve geleceğe güvenle bakmalarını sağlamayı amaçladık. Onlardan tek beklentimiz Cumhuriyet’ine, vatanına, milletine, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı olmaları, cesurca ve yılmadan ‘Ne mutlu Türküm Diyene’ diye haykırmalarıdır” dedi.