Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.03.2018 11:29

Manisa Büyükşehir Belediyesinin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Bir Bu Eksikti’ adlı tiyatro oyunu Manisalı tiyatro severlerle buluştu. Otizm Gençlik ve Spor Derneği yararına düzenlenen oyun, oyuncularının performansı ile seyirciyi kırdı geçirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sevilen tiyatro oyunlarını Manisalılarla buluşturmaya devam ediyor. Aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Bir Bu Eksikti’ adlı tiyatro oyunu Kültür Merkezi Lale Salonunda izleyicisiyle buluştu. Oyunu Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, şube müdürleri ile Otizm Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Raşide Kuyumcu ve çok sayıda tiyatro sever izledi.
Oyunda Tempo Gittikçe Artıyor, Ortalık Karışıyor
Ray Cooney’in yazdığı Can Törtop’un yönettiği oyunun kadrosunda; Berke Hürcan, Ece Gürsel, Celal Belgil, Can Törtop, Ümmühan Kıldiş, Ferhat Balaban, Ayşen Erikli ve Oğuzhan Polatkan yer alıyor.  Oyunda; Müşfik Bey, eski ortağının oğlu Şakir Sokullu’yu aramaktadır. Amacı Şakir’e yüklü bir para vermek olan Müşfik Bey’in tek şartı Şakir’in başka akrabası olamamasıdır. Gazete ilanını gören Şakir, dostu Ahmet Temiziş ile köşke parasını almaya gelir. Bildiği kadarıyla yaşayan başka akrabası yoktur. Ancak bir ikiz kardeşinin olduğunu fark etmesi uzun sürmeyecektir. Şakir’in ikizi Ali, evin genç kızı Suna’ya aşık olurken karısı Ayşe’nin de Şakir’in peşinde olması anlatılıyor. Oyun Manisalı tiyatro severlere kahkaha dolu bir gece yaşatırken, özellikle oyunun hem yönetmeni hem de başrol oyuncusu Can Törtop’un dört farklı karakterde gösterdiği performans izleyicilerin büyük beğenisini topladı.
“Manisa çok şanslı çünkü Cengiz Ergün var”
Oyunun sonunda izleyicilere teşekkür eden başarılı oyuncu ve yönetmen Can Törtop, “Manisa Büyükşehir Belediyesi önemli bir hizmete imza atıyor, Türkiye’nin en iyi tiyatro gruplarını sadece merkezde değil, tüm ilçeler ile buluşturuyor. Bence Manisa çok şanslı, çünkü Sayın başkan Cengiz Ergün var” dedi. Sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ve Otizm Gençlik ve Spor Derneği Başkanı Raşide Kuyumcu ise desteklerini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu