11.04.2018 11:17

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliği yaratmak amacıyla hayata geçirdiği ve il genelinde adından övgüyle bahsettiren MABEM, düzenlediği motivasyon seminerleri ile öğrencilere desteğini sürdürüyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi MABEM rehber öğretmenlerinden Ali Tatlı, Salihli MABEM öğrencilerine yönelik olarak motivasyon semineri düzenledi. Zafer Keskiner Tiyatro Salonu’ndaki seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Sınavlara hazırlık sürecinde öğrencilerin yaşadığı stresi aşmanın yolları, ders çalışma yöntemleri, zamanı iyi değerlendirme gibi konularda öğrencilere bilgi verilen etkinlikte, bu sürecin etkin ve verimli kullanılabilmesi için motive olmanın yolları eğlenceli ve öğretici bir dille anlatıldı.