Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.04.2018 10:30

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Celal Bayar Üniversitesinin imzalamış olduğu ‘Aktif ve Sağlıklı Yaşlan’ protokolü kapsamında bir etkinlik daha gerçekleştirildi. ‘Sağlıklı Yaşlanma ve Geriatri’ seminerine konuşmacı olarak katılan Ege Üniversitesi Geriatri Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevnaz Şahin, Türkiye’nin yaşlanma durumu ve yaşlıların ihtiyaç ve taleplerini anlattı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Celal Bayar Üniversitesi arasında imzalanan ‘Aktif ve Sağlıklı Yaşlan’ protokolü kapsamında, Ege Üniversitesi Geriatri Bilim Dalı işbirliği ile ‘Sağlıklı Yaşlanma ve Geriatri’ semineri düzenlendi. Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirilen seminere Büyükşehir Belediyesi AB Projeleri ve Dış İlişkiler Şube Müdürü Nedim Zurnacı, Celal Bayar Üniversitesi Sağlıklı Yaşlanma Ve Uygulama Araştırma Merkez Müdürü Fatih Özcan, Manisa'daki sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi'nde görev yapan öğretmenler katıldı. Ege Üniversitesi Geriatri Bilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sevnaz Şahin'in konuşmacılığını yaptığı seminerde Türkiye'nin yaşlanma durumu ve yaşlıların ihtiyaç ve talepleri anlatıldı. Seminer sonunda AB İle Dış İlişkiler Şube Müdürü Nedim Zurnacı, Doç. Dr. Sevnaz Şahin'e teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu