Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.05.2018 16:52

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçe programı kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir ilçe programı kapsamında, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu.  Başkan Ergün’e görevine yeni başlayan Alaşehir Belediye Başkanı Ali Uçak, MHP Manisa İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, daire başkanları, ilçe belediye başkanları eşlik ederken, gençlik merkezi personeli de hazır bulundu.
Öğrencilerden, Başkan Ergün’e Hediye
Başkan Ergün incelemesi sırasında konferans salonuna girerek yapılan çalışmayı yerinde inceledi. Daha önceden salonda eksiliklerin bulunduğunu hatırlatan Başkan Ergün, yetkililerden bilgi aldı. Tüm sınıfları gezerek inceleyen Başkan Ergün’e gençlik merkezi öğrencileri tarafından yapılmış olan ahşap boyama hediye edildi. Başkan Ergün ve protokol üyeleri inceleme sonunda Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi önünde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu