13.05.2018 13:34

Manisa Büyükşehir Belediyesi Lale Salonu’nda, Engelliler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi. Programa Vali Mustafa Hakan Güvençer’in yanı sıra Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu da katıldı.

Engelliler Haftası dolayısıyla, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Öğretmen Şükran Bilginer Eğitim Uygulama Merkezi ve Manisa Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi tarafından hazırlanan etkinlik programı sahne aldı. Programa Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, eşi Fatma Dilek Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Manisa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Konan, ilçe milli eğitim müdürleri, siyasi parti temsilcileri, merkezde eğitim alan öğrencilerin aileleri ve öğretmenleri katıldı. Okul öğrencilerinin sunumunu yaptığı etkinlik, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Okul Müdürü Murat Ceylan’ın açılış konuşması sonrasında programda okul öğrencileri tarafından hazırlanan spor etkinliği, müzikal gösteriler öğrenciler tarafından sahnelendi. Okul öğrencilerinin anneleri tarafından oluşturulan koronun seslendirdiği şarkıların ardından okul öğrencileri solo şarkılar seslendirdi. Öğrencilerin seslendirdiği çeşitli şarkıların ardından düzenlenen mezuniyet töreninde öğrencilere öğretmenleri tarafından mezuniyet belgeleri verildi, öğrenciler kep fırlatarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Mezuniyet töreni sonunda okul öğrencileri tarafından yapılan eserler Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu’na takdim edildi. Çekilen hatıra fotoğrafı sonrasında program sona erdi.