Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.06.2011 15:04

MANİSA Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği Şube yönetimi, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Bu yıl 19. kez düzenleyecekleri Geleneksel Hafızlar ve Mevlithanlar Kültür ve Sanat Şöleni’ne Başkan Ergün’ü davet eden Dernek Başkanı Ali Gülfidan, 19 yıldır bu geleneği yaşatıyor olmanın gururunu taşıdıklarını ifade etti.

Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği Şube Başkanı Ali Gülfidan, Başkan Yardımcısı ve Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu ile dernek yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette derneğin bu yıl 19.’sunu düzenleyeceği Geleneksel Hafızlar ve Mevlithanlar Kültür ve Sanat Şöleni ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Şölen ile ilgili bir açıklama yapan Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan, 19 yıldır bu geleneği yaşatıyor olmanın gururunu taşıdıklarını ifade etti. Gülfidan, şölen davetiyelerine Vali Celalettin Güvenç ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün katılımlarıyla ibaresini yazacaklarını da sözlerine ekledi.

Şölen 2 Temmuz’da

Hafızlar ve Mevlithanlar Kültür ve Sanat Şöleni’ni 19 yıldır devam ettirerek, Türkiye’de tek olduklarını belirten Dernek Başkan Yardımcısı Hüseyin Köroğlu da, “Daha önce İstanbul ve Bursa’da da bu şölen gerçekleştirilmiş olsa da, şimdi yalnızca Manisa devam ettiriyor. Bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye'nin ünlü hafızları ve ünlü Tasavvuf gruplarını Manisa'da bir araya getiriyoruz. Bu şölenimizi bu yıl 2 Temmuz tarihinde yine Spil Dağı At Alanı mevkiinde gerçekleştireceğiz. Manisa Belediyesi’nin de bize katkıları var, bu nedenle müteşekkiriz” dedi.

Biz Bu Maneviyatla Yoğrulmuş Bir Milletiz

Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği tarafından 19 yıldır devam ettirilen şölenin Manisa için önemli olduğunu belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Bu etkinlikler, özümüzü ve kültürümüzü korumak adına önemli bir görevi yerine getiriyor. Şölen yeri olan Spil Dağı’ndaki ortamın, bizi birbirimize kenetleyen manevi duygularımızı coşturduğu, bu duyguların gelecek nesillere ulaşmasına katkı sağladığı bir gerçektir. Biz bu maneviyatla yoğrulmuş bir milletiz. 2 Temmuz tarihinde düzenlenecek olan şölenin Manisa’mız için, Türkiye’miz için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu