Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.06.2011 12:24

MANİSA Bedensel Engelliler Derneği yönetimi, Manisa Belediyesi Zabıta Müdürü Aydoğan İra’yı makamında ziyaret ederek, Zabıta Müdürlüğü’nün engelli vatandaşlara verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

Manisa Belediyesi Zabıta Müdürü Aydoğan İra, Manisa Bedensel Engelliler Derneği Şube Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerini Zabıta Müdürlüğü’nde ağırladı. Manisa Belediyesi’nin ve Zabıta Müdürlüğü’nün derneklerine önemli yardımlarının bulunduğunu belirten Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Zabıta Müdürü Aydoğan İra’ya çiçek vererek, teşekkür etti. Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün kendilerine araç desteği ve karşıdan karşıya geçme gibi karşılaştıkları problemlerde desteklerinin bulunduğunu belirten Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, “Size ne kadar teşekkür etsek az. Bu vesileyle yeni görevinizde de başarılar diliyoruz” dedi.

Desteklerimiz Devam Edecek

Manisa Belediyesi olarak engelli vatandaşlara yönelik yardım ve desteklerinin devam edeceğini belirten Zabıta Müdürü Aydoğan İra, “Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’ün verdiği talimatlar noktasında engelli vatandaşlarımıza çeşitli destekler sağlıyoruz. Manisa Belediyemizin sosyal yönünü yansıtan birimlerden bir tanesi olarak, bu desteklerimiz bundan sonra da devam edecektir. Ben ziyaretlerinden dolayı Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız ve yönetim kurulu üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu