18.06.2011 17:08

MANİSA Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, kent merkezinde hizmet veren halk otobüsleri ile minibüslerini denetledi. Söz konusu toplu ulaşım araçlarının yönetmeliklere uygun hareket edip etmediklerinin tespitinin yapıldığı denetimlerde, 3 adet minibüs sürücüsüne cezai işlem uygulandı.

Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün periyodik minibüs ve halk otobüsleri denetimleri, hafta sonu da devam etti. Kent merkezinde hizmet veren toplu ulaşım araçları sürücülerinin yönetmelik çerçevesinde belirlenen kurallara uyup uymadığının kontrol edildiği denetimlerde, üç adet minibüs şoförüne cezai işlem uygulandı. Denetimlerle ilgili bilgi veren Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürü Mümin Deniz, “Manisa Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri belirli periyotlarla toplu ulaşım araçlarını denetliyor. Bu denetimlerde halk otobüsleri ile minibüslerin yönetmelik çerçevesinde belirtilen kurallara uygun hareket edip, etmedikleri konusundan yapılan kontrollerde, 3 adet minibüse ceza-i işlem uygulaması yapılmıştır. Tüm toplu ulaşım araç sürücülerinin kurallara uyma konusunda gerekli ikazlarda bulunulmuştur” dedi.