Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
18.06.2018 14:46

Manisa Büyükşehir Belediyesinin 17 ilçede ikamet eden vatandaşlara yönelik düzenlediği ve yoğun katılımla yapılan ücretsiz Çanakkale gezileri, Ramazan ayı nedeniyle verilen aradan sonra 18 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında devam edecek. Başvurular şahsen Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nden yapılabilecek. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, vatandaşlardan gelen yoğun talep üzerine gezi programını tekrar başlattıklarını belirtti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla her yıl düzenlediği ve binlerce insanın gezip görme fırsatı bulduğu, Türkiye tarihini şekillendiren Çanakkale’ye yapılan ücretsiz gezi programı tekrar başlıyor. Ramazan Ayı nedeniyle verilen aradan sonra vatandaşlardan da gelen yoğun talep üzerine Çanakkale Gezileri, 18 Haziran-3 Temmuz tarihleri arasında devam edecek. Başvurular Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezinden şahsen yapılabilecek. Vatandaşlardan gelen yoğun talepleri değerlendirdiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Vatandaşlarımız, Çanakkale Destanı’nın yazıldığı toprakları görmek istiyor. Yoğun bir talep var. Ramazan Ayı nedeniyle verilen aradan sonra tekrar gezi programına başlanıyor” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu