Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.06.2011 14:34

MANİSA Belediyesi Konservatuvarı, yılsonu programını Niobe Açık Hava Tiyatrosu’nda gerçekleştirdi. Türk Halk Müziği korosunun yanı sıra halkoyunları ve Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun skeçleriyle Manisalılara unutulmaz bir gece yaşatan Belediye Konservatuvarı, bir kez daha Manisalılardan tam not aldı.

Manisa’da 2010 yılının Kasım ayında hizmete açılan Manisa Belediyesi Konservatuvarı, yılsonu programıyla ilk öğrenim dönemine veda etti. Niobe Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenen programa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Sedat Cesurol, Funda Solak, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, Belediye birim müdürleri ve yüzlerce Manisalı katıldı. Program öncesi Manisa’da kültür ve sanat alanında katkılar sağlayan kişi ve kurumlara onur ödülü verildi. İlk kez verilen ödüllere kişi dalında Mehmet Emin Avşar, kurum dalında ise Manisa Ticaret ve Sanayi Odası layık görüldü. Onur ödüllerini Belediye Başkanı Cengiz Ergün verdi.

Efeler Ağlayan Kaya’da

Ödül töreninin ardından Manisa Belediyesi Konservatuvarı Türk Halk Müziği Korosu sahne aldı. ‘Körfezdeki Üç Beş Güzel’ türküsüyle başlayan konser, ‘Kerimoğlu Zeybeği’ ve ‘Mendilimin Yeşili’ ile devam etti. Türkülere Manisa Belediyesi Halkoyunları Ekibi danslarıyla eşlik etti. Daha sonra Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncuları tarafından ‘Yedi Kocalı Hürmüz’ ve ‘Keşanlı Ali Destanı’ adlı oyunlar canlandırıldı. Koronun şefliğini Belediye Konservatuvarı Öğretim Görevlisi Sener Akıncı yaparken, Manisa Belediyesi halkoyunları ekibi de, gösterileriyle Manisalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Manisa Belediyesi Halkoyunları ekibinin Ağlayan Kaya’nın üzerinde yaptığı gösteri de, Manisalılardan büyük alkış aldı. Gecenin sonunda Belediye Başkanı Cengiz Ergün, programın düzenlenmesinde emeği geçenleri plaketle onurlandırdı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu