28.06.2018 08:47

Manisa Büyükşehir Belediyesi Haziran ayı Kültür-Sanat Etkinlikleri takvimi içerisinde, Manisalı yazarlar Orhan Haşim Elmalı ve Engin Topuz’un hazırlamış oldukları ‘Bir Tat Edebiyat’ programı ikinci kez Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirildi.

Manisalı yazarlar Orhan Haşim Elmalı ve Engin Topuz’un ikinci kez gerçekleştirdiği ‘Bir Tat Edebiyat’ adlı müzikli söyleşi, Manisalılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleşen programa, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Meclis Üyesi Ziya Elmalı, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ve Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Metin Memiş ile çok sayıda vatandaş katıldı. Yaklaşık 1 buçuk saat süren edebi sohbette şiirler okundu, dinleyiciler tarafından tarihten şairlerin ve yazarların hayatlarından kesitleri seyirci büyük bir keyif ile dinledi. Dinleyiciye güzel dakikalar yaşatan Orhan Haşim Elmalı ve Engin Topuz, alkışlar eşliğinde sohbetlerini sonlandırdı. Program sonunda yazarlar Orhan Haşim Elmalı ve Engin Topuz’a, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ziya Elmalı tarafından çiçek takdim edildi. Ardından yazarlar, son kitaplarını okuyucuları için imzaladı.