Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.06.2011 16:32

EGE Bölgesi’nde Manisa, Bayraklı, Bornova ve Karşıyaka Belediyelerinin ortaklığı ile üç yıldır devam eden Zaman Yolculuğu (Time Travel) Projesi’nin kapanış konferansının ilki İzmir Yaşar Üniversitesi Bornova Kampüsü’nde yapıldı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katıldığı Yaşar Üniversitesi’ndeki kapanış konferansının ikincisi ise yarın Manisa’da gerçekleştirilecek.

Zaman Yolculuğu (Time Travel) Projesi’nin kapanış konferanslarından ilk bölümü İzmir Yaşar Üniversitesi Bornova Kampusü’nde yapıldı. Konferansa Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Bornova Belediye Başkanı Kamil Okyay Sındır, Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, İsveç’in Kalmar Müzesi’nden gelen Ebbe Westergren ile birlikte İsveç ve İtalya’dan yabancı konuklar katıldı. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen konuklarda konferansa büyük ilgi gösterdi. Konferansın açılış konuşmasını yapan Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Barkan, Time Travel Projesi’nin kapanış konferansına ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi. Konferansa söz alan Karşıyaka, Bornova ve Bayraklı Belediye Başkanları da projenin bir parçası olmaktan onur duyduklarını, proje sayesinde önemli birikimlere sahip olduklarının altını çizdiler.

Bu Bir Başlangıç

Konferansta söz alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise yapılan konferansı bir kapanış konferansı olarak görmediğini, bunun bir başlangıç olduğunu söyledi. Üç yıldır devam eden proje sayesinde, önemli çalışmalar yapıldığını ifade eden Başkan Ergün, “Farklı ülkelerin ve milletlerin birbirlerinin kültürlerini tanımalarının yanında, bizlerde yaptığımız tarih yolculuğunda önemli bilgiler edindik. Manisa’da Time Travel Projesi’ne Celal Bayar Üniversitesi ile birlikte birçok ilköğretim öğrencileri ve gönüllü öğretmenleri katıldı. Tarzan Haftası ve Çevre Günleri’nin yanı sıra bu yıl 471.sini düzenlediğimiz Mesir Festivali’nde de gerçekleştirilen proje kentin tanıtımına katkı sağladı. İnanıyorum ki bundan sonra da Time Travel (Zaman Yolculuğu) Projeleri artarak devam edecektir” dedi. Konferans, projeye katılan ekiplerin sunumlarıyla sona erdi. Kapanış konferansın ikinci ayağı ise yarın Manisa’da gerçekleştirilecek.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu