Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.08.2018 14:33

Manisa Büyükşehir Belediyesinin en önemli eğitim hizmetlerinden bir tanesi olan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde öğrenim gören minikler çok mutlu. İl genelinde bulunan 18 adet Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde çocuklara 11 farklı branşta eğitim verildiğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Kula ve Selendi çocuk merkezlerini ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından il genelinde hayata geçirilen Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, binlerce minik öğrencinin kendini çeşitli alanlarda geliştirmesi için faaliyetlerini sürdürüyor. Bu kapsamda yapılan çalışmaları yerinde incelemek, güncel konular hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy da, İlçeler Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Eren Çakır ile birlikte Kula ve Selendi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezini ziyaret etti. 13 ilçede 18 Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yaz döneminde de Türkçe, İngilizce, matematik, okul öncesi, satranç, bale ve ritmik jimnastik, mental aritmetik, halk oyunları, gitar, keman, resim olmak üzere 11 branşta kursların devam ettiğini belirten Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, “Yaz aylarında da eğitim faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Ailelerin bizlere emaneti olan genç beyinleri, okul hayatına ve sosyal hayata hazırlamak için çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu