16.08.2018 10:56

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar’ı makamında kabul etti. Selendi’ye kazandırılan hizmetlerden dolayı Başkan Ergün’e teşekkür eden Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, “Selendi ilçemize kazandırılan hizmetler ilçemizin adeta çehresini değiştirdi. Özellikle yapımında son aşamaya gelinen Gençlik Merkezi, gençlerimizin kültürel ve sosyal açıdan yaşadığı eksikliği giderecek. Cengiz Başkanımızın hakkını ödeyemeyiz” dedi.

Selendi Belediye Başkanı Yasin Dumlupınar, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ziyaret gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin desteklerini her zaman aldıklarını belirten Dumlupınar, “Selendi ilçemize kazandırılan hizmetler ortada. İlçemizin çehresinin değişmesindeki en büyük isim Cengiz Ergün’dür. Selendi’ye gelen vatandaşlar Devlet Bahçeli Kent Meydanı’nı görünce adeta şaşırıyorlar. Köprüler olsun, yol çalışmaları olsun ilçemiz her hizmeti gördü. Özellikle yapımında son aşamaya gelen Selendi Gençlik Merkezi, ilçedeki gençlerimizin dört gözle beklediği bir proje. Kültürel ve sosyal açıdan ilçemizin gelişmesinde büyük rol oynayacak. Cengiz Başkanımızın hakkını ödeyemeyiz” dedi.
“Hizmetler en doğudan başlayacak demiştik”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve Dumlupınar’a teşekkür eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Selendi’mize söz vermiştik. Hizmetler en doğudan başlayacak demiştik. Çok şükür sözümüzü tuttuk ve Selendi’de muazzam bir değişime imza attık. Manisa’nın yaşanılabilir bir kent olması için var gücümüzle çalışıyoruz. Selendi ilçemiz için de hizmetler bitmedi. Vatandaşlarımızın kuşkusu olmasın” dedi.