Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.09.2018 15:29

Manisa Büyükşehir Belediyesi Eylül ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında, “Hayal Dünyamın İncileri” isimli resim sergisi açıldı. Emel Özbek’in düşlerinden yola çıkarak açtığı ilk kişisel resim sergisi Manisalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu, Emel Özbek’in ilk resim sergisine ev sahipliği yaptı. Zaman ve mekandan bağımsız duyguların yön verdiği resimlerden oluşan serginin açılışını Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür Şube Müdürü Fırat Özcan ve Ressam Emel Özbek birlikte gerçekleştirdi. Sergideki resimleri tek tek inceleyen katılımcılar beğenilerini dile getirdi. Emel Özbek, “Yapmış olduğum resimlerime ev sahipliği yapan ve Kültür Merkezi Lale Salonu’nu tahsis eden Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederim” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu