26.01.2013 22:04

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yeni yılın ilk perdesini, konusu gerilim olan ‘Ölüm Tuzağı’ ile açtı. Ses ve ışık efektleriyle izleyenleri koltuğuna çivileyen oyun, Manisalıların büyük ilgisini çekti. Yaklaşık 1,5 saat süren oyunun sonunda, oyuncuların performansı ayakta alkışlandı.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu, ‘Ölüm Tuzağı’ adlı oyunun prömiyerini gerçekleştirdi. Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenen oyunu Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı, Belediye Başkan Yardımcısı Funda Solak, Zabıta Müdürü Aydoğan İra, İnsan Kaynakları Müdürü Mustafa Bozal, Hukuk İşleri Müdürü Cemile Uysal, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz ve çok sayıda Manisalı tiyatro sever izledi. Amerikan Edebiyatı’nın korku ve gerilim yazarı Ira Levin’in kaleme aldığı, Tayfun Şengöz’ün yönettiği oyunda, Şehir Tiyatrosu oyuncuları Ahmet Uğur Say, Servet Şencel, Tuğrul Örman, Derya Bozdoğan ve Harun Ovagülü rol aldı.

Oyuna tam not

Gerilim ve macera tutkunlarına keyifli anlar yaşatan oyun, para ve şöhret tutkusunun insanlar üzerindeki etkisini de gözler önüne serdi. Yaklaşık 1,5 saat süren oyunun sonunda, oyuncuların performansı ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’e çiçek takdim ederek, performanslarını kutladı. Prömiyeri gerçekleştirilen oyunun Mart ayı ortalarına kadar devam edeceğini belirten Şengöz de, bu süre zarfında oyunun her hafta Cuma ve Cumartesi günleri saat 20.00’de perde açacağını söyledi, tüm Manisalı sanat severleri gerilim yüklü oyunlarını görmeye davet etti.