19.11.2018 16:26

MASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2018 yılı 2’nci Olağan Genel Kurul Toplantısı ilk birleşiminde tüm komisyonlara gönderilen 2019 Yılı Performans Programı görüşüldü.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü’nün, 2018 yılı 2’nci Olağan Genel Kurulu ilk birleşiminde tüm komisyonlara sevkine karar verilen MASKİ 2019 Performans Programı için komisyonlar toplandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen komisyon toplantısında, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Genel Müdür Yardımcıları Mahmut Bilgen, Şehnaz Başaran ve Burak Aslay, daire başkanları ve komisyon üyeleri yer aldı.
“Altyapı sıkıntısı kalmayana kadar çalışacağız”
MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, kurumun stratejik amaçlarını komisyon üyeleriyle paylaşarak, 17 ilçe genelinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında sunum gerçekleştirdi. Genel Müdür Yardımcısı Aslay, içme suyundan depo yenilemelerine, yağmur sularından atıksu arıtma tesislerine kadar birçok önemli çalışmaya imza atıldığını belirtti. Bugüne dek Manisa’ya 800 milyon TL değerinde yatırım yapıldığını bir kez daha vurgulayan Aslay, altyapı sıkıntısı kalmayıncaya kadar çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Komisyon üyeleri, sorularının cevaplandırılmasının ardından, hazırlanan performans programını tatminkar bulduklarını ifade ederek, tüm çalışanlara teşekkür etti.