Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.11.2018 13:07

24 Kasım Öğretmenler Günü, tüm yurtta olduğu gibi, Manisa’da da bir dizi etkinlikle kutlandı. Cumhuriyet Meydanı’ndaki çelenk sunma töreniyle başlayan program, İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin hazırladığı kutlama töreniyle devam etti.

Manisa’da 24 Kasım Öğretmenler Günü, Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin sunulmasıyla başladı. Çelenk sunma törenine Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Bilgen, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, siyasi parti temsilcileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’in Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı’na Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini sunmasıyla birlikte buradaki program son buldu.

Vali Deniz Aybüke Öğretmeni Unutmadı

Cumhuriyet Meydanı’ndaki törenin ardından İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki kutlama programına geçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, yeni öğretmenlerin yemin töreni de gerçekleşti. Emekli olan öğretmenlere de belgelerini Vali Ahmet Deniz takdim etti. Takdim töreninin ardından günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Vali Deniz, Batman’da hainlerce şehit edilen 22 yaşındaki Aybüke Yalçın öğretmeni andı.

Öğrencilerden Duygu Dolu Oratoryo

İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin’in de konuşmasını yapmasının ardından İsmet İnönü Kız Meslek Lisesi öğrencilerinin “Ben Öğretmen Olmak İstiyorum” temalı oratoryosu sahnelendi. Şiirler, şarkılar ve skeçlerin yer aldığı oratoryo, davetlileri duygu seline boğdu. Oratoryo sonunda öğrenciler, hain terör saldırılarında hayatını kaybeden öğretmenlerin fotoğraflarıyla sahneye çıkarak, şehit öğretmenleri rahmet ve minnetle andı. Tören sonunda Vali Ahmet Deniz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı ve protokol üyeleri, öğrencileri tebrik ederek, günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu