Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.03.2013 14:58

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü olması nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, Başkan Ergün’e kendilerine verdiği destek nedeniyle teşekkür ederken, Başkan Ergün de, “Destek bizden, oyun sizden” diyerek, desteğin süreceğini belirtti.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, oyuncularla birlikte 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü olması nedeniyle Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu ve Mümin Deniz de hazır bulundu. Azerbaycan Devlet Tiyatrosu’nun Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda oyun sahnelediğini belirten Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, Azerbaycan Devlet Tiyatrosu tarafından sunulan plaketi Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e takdim etti.

Oyunlarımız ilçelerde de vatandaşlarımızın ayağına gitmeli

Ziyaretleri nedeniyle Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibine teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Hepinizin Dünya Tiyatrolar Günü’nü kutluyorum. Sağlıkla, sıhhatle inşallah güzel oyunları Manisalılarla buluşturmaya devam edersiniz. Güzel sanatları icra etme noktasında bugüne kadar Manisa halkına vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı ben sizlere teşekkür ediyorum. Tiyatro, geldiğimiz günden bugüne kadar Manisa’da artık sevilir noktada. Sanatı sevme, sanata verdiğimiz önem noktasında herhalde bir ivme kazandı. Tabi bunu da vatandaşlarımızla yaptığımız görüşmelerde teveccühlerini alarak görüyoruz. Hem ulusal noktada getirdiğimiz her ay bir etkinlik tiyatrosu, hem sizin oyunlarınızla artık İzmir’den bile izleyicimiz var. Artık tabi sadece Merkez değil, ilçeler nezdinde de bu aktivitelerimizi yapma noktasında çalışmalarımız artması gerektiğine inanıyorum. Bu programları ilgili belediyelerle temas sağlamak suretiyle oralarda da bu güzelliklerimizi anlatmamız, vatandaşlarımızın ayağına gitmemiz gerektiğine inanıyorum. Destek bizden, oyun sizden” diye konuştu.

Şengöz faaliyetleri anlattı

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür eden Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz de, tiyatro oyuncularını tanıttı. Yakın zamanda yapacakları faaliyetler hakkında bilgiler de veren Şengöz, Liselerarası Tiyatro Festivali, Ramazan Etkinlikleri için hazırlanan ortaoyunu ve yoğun talep gören ‘Kamyon’ adlı oyunlar için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu