Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.01.2019 16:24

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Altı Nokta Körler Derneği Dr. İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi’ne 100 adet beyaz baston desteği verdi. Sosyal Hizmetler ve Engelliler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Dernek Başkanı Hüseyin Pehlivan’a beyaz bastonları teslim etti ve engellilerin daha rahat yaşamlarını sürdürmeleri için çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
Dezavantajlı grupların sosyal hayata katılımını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kez de 17 ilçeden üyeleri olan Altı Nokta Körler Derneği’ne beyaz baston desteğinde bulundu. Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, şube müdürleri ile birlikte derneğin faaliyetlerini sürdürdüğü Dr. İbrahim Türek Eğitim ve Kültür Merkezi’ni ziyaret ederek, beyaz bastonları dernek üyelerine teslim etti. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını dernek üyelerine ileten Ustamehmetoğlu, engelli vatandaşların sosyal hayata katılımını kolaylaştırmak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.
17 İlçeye Hitap Eden Bir Derneğiz
Altı Nokta Körler Derneği Başkanı Hüseyin Pehlivan da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ricada bulunduklarını ve bunun ardından hızla beyaz bastonların kendilerine verildiğini belirtti. Pehlivan, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e bağımsızlığımızın simgesi olan beyaz baston talebinde bulunduk. Sağolsunlar, Sosyal Hizmetler Daire Başkanımız Nursel Ustamehmetoğlu da bugün bizlere bu bastonları getirdi.  Bu bastonlar çok ince yapıya sahip olduğu için yollarda deforme oluyor. Bir görme engelli yılda 3-4 adet baston kullanmak zorunda kalıyor. Bu anlamda bu destekler bizim için çok önemli. Manisa’nın birçok ilçesinden üyemiz var. Beyaz bastonları teslim alırken Yunusemre, Şehzadeler, Saruhanlı, Salihli, Soma, Akhisar’dan üyelerimiz hazır durumdaydı. Bütün Manisa’ya hitap eden bir derneğiz. Üyelerimiz burada aldıkları bastonları köylerde kullanacaklar. Manisa’nın tümüne ulaşan bir hizmet olacak. Teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ziyaret programı son buldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu