Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
05.02.2019 15:06

MANİSA Büyükşehir Belediyesi, Şubat ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ressam Ramazan Göktaş ve Hülya Bakan’ın çalışmalarının yer aldığı ‘Kalemle Kağıdın Düeti’ sergisi, kapılarını 2’nci kez sanatseverlere açtı.
Ressam Ramazan Göktaş ve Hülya Bakan tarafından hazırlanan eserler, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Fuaye’de görücüye çıktı. 05-10 Şubat 2019 tarihleri arasında sanatseverlerin beğenisine sunulacak olan resimler, açılış kurdelesinin kesilmesiyle konuklara tanıtıldı. Serginin açılışına Manisa Büyükşehir Belediyesi Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Şube Müdürü Nedim Zurnacı, İdari İşler Şube Müdürü Hasan Torun da katıldı. Ressam Ramazan Göktaş, eserlerini sergileme fırsatı sunulduğu için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederken; 10 Şubat 2019 tarihine kadar açık olacak olan ‘Kalemle Kağıdın Düeti’ sergisine tüm Manisalıları davet etti.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu