Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.03.2019 19:20

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yeşilay Manisa Temsilciliği ve MCBÜ işbirliğiyle düzenlenen ‘Benim Kulübüm Yeşilay’ isimli resim sergisinin açılışını yaptı. Başkan Ergün, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri öğrencilerinin de yer aldığı sergiyi gezerek, miniklere hediyeler dağıttı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 1-7 Mart Yeşilay Haftası dolayısıyla Fatih Sergi Salonu’nda düzenlenen ‘Benim Kulübüm Yeşilay’ adlı resim sergisinin açılış kurdelesini kesti. Serginin açılışına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Azmi Açıkdil, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, Ülkü Ocakları Başkanı Mehmet Balaban, Yeşilay Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun ve yönetim kurulu üyeleri, sergiye katılan öğrencilerin velileri katıldı. Yeşilay Manisa Temsilciliği ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) işbirliğiyle düzenlenen sergide, Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerinde öğrenim gören miniklerin yaptığı resim ve boyamalar da yer aldı. Serginin açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Başkan Ergün, sergiyi gezerek, sergide eserleri bulunan miniklere hediyeler verdi, çocuklarla toplu fotoğraf çektirdi. Başkan Ergün, sergide yer alan pankarta el izini bırakarak çocuklara alkol ve bağımlılık konusunda destek sözü verdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu