12.03.2019 13:58

Manisa Büyükşehir Belediyesi Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Gülay Dağıstan, İstiklal Marşımızın Kabulünün 98. Yıl Dönümü dolayısıyla düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’u Anma Törenine katıldı.
İstiklal Marşımızın kabul edilişinin 98. Yıl Dönümü nedeniyle Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde Mehmet Akif Ersoy’u Anma Töreni gerçekleştirildi. Törene Manisa Valisi Ahmet Deniz, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün temsilen Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Gülay Dağıstan, Vali Yardımcısı Ahmet Yılmaz, 1. Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Güven Dere, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Erhan Can, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önal, il müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda protokol konuşmalarının ardından Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinin  hazırladığı oratoryo gösteri sahnelendi. Büyük şair Mehmet Akif Ersoy’u ve İstiklal Marşı’nın yazılış sürecini anlatan gösteri seyircilerden büyük alkış aldı.