Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.07.2011 17:06

MANİSA Belediyesi’nin daha önce Hafsa Sultan Yaşam Alanı’nı tamamladığı Bahtiyar Tosunbaş Bulvarı’nda, asfaltlama çalışmaları da başladı. Çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bulvarda devam eden kaldırım yenileme çalışmalarının da tamamlanmasıyla, bölgenin yepyeni bir görünüme kavuşacağını söyledi, Hafsa Sultan Yaşam alanına yapılan düzenlemenin bulvar boyunca devam edeceğini belirtti.

Özellikle araç trafiği yoğun olmasına rağmen bozuk olan yolları nedeniyle sürücülerin şikâyette bulunduğu Bahtiyar Tosunbaş Bulvarı’nda asfaltlama çalışmaları da başladı. Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü ile birlikte çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha önce bulvar üzerinde Hafsa Sultan Parkı’nı hizmete açtıklarını hatırlatarak, bu hizmetin de bölgeye hareket getirdiğini söyledi. Bu hareketlilikle birlikte bulvar üzerinde kaldırım, bordür yenileme ve asfaltlama çalışmalarının da zaman kaybetmeden başladığını dile getiren Başkan Ergün, “Öncelikle bulvar üzerinde daha önce atıl durumda bırakılan alanı spor alanı ve yeşil alan olarak düzenledik. Ayrıca burada Büfe Manav Projesi’ni de hayata geçirdik. Bu hizmetlerimizle birlikte bölge hareketlilik kazandı. Ancak tabi yeşil alan ve spor alanı ile birlikte hizmetler bitmiyor. Oldukça uzun olan Bahtiyar Tosunbaş Bulvarı’nda zaman kaybetmeden kaldırım ve bordür yenileme çalışmalarına başladık. Bu çalışmalarımız büyük ölçüde tamamlandı. Şimdi de asfaltını döküyoruz. Kısa sürede tamamlamayı planladığımız çalışmaların ardından Bahtiyar Tosunbaş Caddesi hem bölgeye, hem de Manisa’ya yakışır bir hale gelecek” dedi.

Hafsa Sultan Yaşam Alanı Bulvar Boyunca Devam Edecek

Geniş bir alanda yer alan Bahtiyar Tosunbaş Bulvarı’nın tamamında Hafsa Sultan Yaşam Alanı’nın yapılacağını belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bulvarın ikinci kısmında çalışmanın başlatıldığına dikkat çekti. Manisa’nın kent olma yolunda tüm noktalarında çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Ergün, Hafsa Sultan Mahallesi’ne de yıllardan beri gitmeyen hizmetleri getirmeye çalıştıklarını ifade etti. Bulvarın ikinci kısmında başlattıkları çalışmayı da kısa sürede tamamlayarak, Hafsa Sultan Mahallesi’ni canlandıracaklarını söyleyen Başkan Ergün, burada yaşayan vatandaşların çocuklarıyla, aileleriyle hoşça vakit geçirebileceği bir mekana kavuşacaklarını kaydetti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu