Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.07.2011 17:14

MANİSA Belediyesi’nin asfaltlama sezonunu açmasının ardından devam eden çalışmalar, şehir geneline yayılmaya başladı. Daha önce birçok mahallede çalışmalarını tamamlayan asfalt ekipleri, çalışmalarına Tevfikiye Mahallesi’nde sürdürüyor.

Asfalt sezonunun açılmasının ardından aynı anda üç noktada çalışmalarını sürdüren ekipler, Tevfikiye Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarına başladı. Çalışmaları Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, daha önce belirledikleri 200 bin ton hedefe doğru hızla ilerlediklerini söyledi. Daha önce Alaybey, Mimar Sinan Mahallelerinin yanı sıra birçok ana güzergâhta çalışmaların tamamlandığını hatırlatan Başkan Ergün, “Tevfikiye Mahallesi’nde de bütün cadde ve sokaklarda çalışmalarımız devam ediyor. Kaldırım ve bordür taşı yenilediğimiz sokaklara hemen asfalt döküyoruz. Ekiplerimizin özverili çalışmalarıyla, bu mahallemizi de kısa zamanda tamamlayıp, diğer mahallelere de geçmek düşüncesindeyiz. Bu yaz asfaltı bozuk olan cadde ve sokak bırakmayacağız” dedi.

Mahallelilerden Teşekkür

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Tevfikiye Mahallesi’nde devam eden çalışmalar sırasında, yolunu çeviren mahalle sakinlerinin ilgisiyle karşılaştı. Gelen hizmetlerin karşılığında Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini ileten mahalle sakinleri, yıllardır hizmet almayan mahallelerinin yapılan hizmetlerle modernleştiğini söyledi. Yaklaşık otuz yıldır aynı mahallede oturduğunu ifade eden Zeliha Keskin isimli bir mahalleli ise, evlerinin önündeki kötü görünümün düzeltilmesi amacıyla önceki dönemde birçok kez dilekçe vermesine rağmen ilgilenilmediğini belirterek, “Sağ olsun Cengiz Bey kenar mahalle denilerek ilgilenilmeyen mahallemize el attı. Ben bütün mahalle adına şunları söyleyebilirim. Kendisinden yaptığı hizmetler nedeniyle çok memnunuz. İnşallah bu hizmetler devam eder” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu