Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.07.2011 16:26

MANİSA Belediyesi tarafından Yeni Mahalle’de başlatılan bordür ve kaldırım yenileme çalışmalarının ardından, yağmur suyu hattı döşenmesi çalışmaları da başladı. Mahallede incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, üç kilometrelik alanda yağmur suyu hattı döşendiğini belirterek, özellikle kış aylarında yaşanan su baskınlarının önlenmiş olacağını söyledi.

Yeni Mahalle’de geçtiğimiz günlerde başlatılan bordür ve kaldırım yenileme çalışmalarının büyük ölçüde tamamlanmasıyla birlikte, yağmur suyu hattı döşeme çalışmaları da start aldı. Belediye Başkan Yardımcısı Azmi Açıkdil, Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erdal Nohutçu ile birlikte çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, mahalleleri tamamen yenileyerek yaşanabilir bir Manisa yaratmanın çabası içinde olduklarını söyledi. Yeni Mahalle’ye daha önce yaptıkları ziyaretlerde yaşanan sıkıntıları dinlediklerini belirten Başkan Ergün, “Bu mahallede özellikle yağmur suyu noktasında sıkıntılar olduğunu gördük. İlgili müdürlüğümüzle görüşerek gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdik. Şu anda mahallede yağmur suyu hattı döşenmesi çalışmaları başladı. Yaklaşık üç kilometrelik alanda yapılacak olan çalışmaların ardından, mahallenin bu sorununu çözmüş olacağız” dedi. Başkan Ergün, çalışmaların müteahhit firma ile birlikte belediye personeli tarafından yürütüldüğünün altını çizdi.

Yeni Mahalle’de Asfaltlanmayan Cadde ve Sokak Kalmayacak

Yağmur suyu hattının çekilmesiyle birlikte Yeni Mahalle’de asfaltlama çalışmalarının da başlayacağını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Şu anda mahallede asfaltlama yaptığımız bölgeler var. Ancak bazı noktalarda yağmur suyu hattının çekilmesini bekliyoruz. Bilindiği üzere mahallenin daha önce kaldırım ve bordürleri yenilendi. Yağmur suyu hattının çekilmesiyle birlikte asfaltlama çalışmalarını da başlatacağız. Bu bölgede en son Adil Aygül döneminde asfalt yapılmış. Yani 15-20 senedir asfaltlama yapılmayan bölgede çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yapacağımız çalışmalarla birlikte Yeni Mahalle’de kaldırımı, bordürü yenilenmeyen, asfaltı dökülmeyen cadde ve sokak bırakmayacağız” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu