Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
23.05.2013 14:42

MANİSA Kadastro Müdürü Hanifi Sitemoğlu, Kadastro Müdürlüğü’nün 166. kuruluş yıldönümü olması nedeniyle Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret etti. 2014 itibariyle Manisa’nın büyükşehir olacağını hatırlatan Sitemoğlu, kentin merkez kadastral düzenlemesinin yapılması için Manisa Belediyesi ile müşterek çalışmak istediklerini söyledi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kadastro Müdürlüğü’nün 166. kuruluş yıldönümü olması nedeniyle kendisini ziyaret eden Manisa Kadastro İl Müdürü Hanifi Sitemoğlu, harita mühendisleri ve şehir plancılarını makamında ağırladı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çiçek takdim eden Kadastro İl Müdürü Hanifi Sitemoğlu, kuruluşlarının 166. yıldönümünü kutladıklarını, ziyaretlerini bu vesileyle gerçekleştirdiklerini belirtti. Manisa’nın kadastro çalışmaları yapılan en eski il olduğunu belirten Sitemoğlu, “Büyükşehir olmamız nedeniyle kentimiz merkezinin planlamasının yapılması gerekiyor. Bununla ilgili Belediyemizle müşterek çalışma yürütmek istiyoruz” dedi.

Manisa’daki tüm binalar tek tek taranarak dijital ortama aktarılıyor

Ziyaretleri nedeniyle Kadastro Müdürü Sitemoğlu’na teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Nice senelere sağlık ve sıhhatle inşallah. Allah hayırlı görevler yapmayı nasip etsin. Hep beraber güzel çalışmalara imza atalım. Hepimiz bir şekilde hizmetleri ifa etmeye çalışıyoruz” dedi. Manisa’nın bina kat irtifaklarının dijital ortama aktarılması konusunda göreve geldikleri ilk yıl çalışma başlattıklarını da belirten Başkan Ergün, “Büyükşehir için aşağı yukarı bir güzergah belirlendi. Manisa’daki binaların arşivlemesi maalesef yok. Bunu da bildiğimiz için Tapu Müdürümüzle o zaman yaptığımız görüşmelerde Tapu dairesinin uygun bir yerine makineler, bilgisayar sistemlerini kurarak, yaklaşık 4 senedir bütün Manisa’daki kat irtifak projeleri tek tek tarandı ve dijital ortama aktarılıyor. Hala devam eden çalışmalar şuan yüzde 80’lere ulaştı. O bizim için çok büyük bir hazine. Büyükşehir çalışmalarını da yine hep beraber yaparız” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu