Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.05.2013 14:10

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, belediye birim müdürleriyle koordinasyon toplantısında buluştu. Kalan süreç içinde devam eden ve yapılacak olan yatırımları görüşmek, durum değerlendirmesi yapmak amacıyla bir araya geldiklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, sık sık bu toplantıları düzenleyerek görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi.

Manisa Belediyesi Müdürler Koordinasyon Toplantısı, Manisa Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün başkanlık ettiği toplantıya Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Mümin Deniz, Funda Solak ve belediye birim müdürleri katıldı. Toplantı öncesi Başkan Ergün, başkan yardımcıları ve müdürlerle birlikte kahvaltı yaptı. Yoğun çalışma temposu nedeniyle uzun zamandan beri toplantıyı gerçekleştiremediklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Zaten hemen hemen her gün bir araya geliyoruz. Kısa da olsa bugünkü toplantımızda bugüne kadar yaptıklarımız, bundan sonra yapacaklarımız ve bundan sonra koyduğumuz, koyacağımız hedefler doğrultusunda, kalan süreci de göz önünde bulundurarak ne yapabiliriz, nasıl daha hızlı hareket edebiliriz, sıkıntılar varsa bu sıkıntıların aşılması hususunda bunların bir durum değerlendirmesini yapalım düşüncesiyle bir araya geldik.” dedi.

Hizmet için çalışıyoruz

Toplantıya katılan müdürlere teşekkür eden Başkan Ergün, “Bizler mesai mefhumu gözetmeksizin Manisa’mıza hizmet için çalışıyoruz. Bu toplantıda tamamlanmış projeler ile şuanda devam eden projelerimizin yanı sıra, planlaması yapılan yatırımlarımız noktasında kısa başlıklarla değerlendireceğiz. Öncelikle hepinize tekrar hoş geldiniz diyorum. diye konuştu. Konuşmanın ardından birim müdürleri çalışmaları hakkında Başkan Ergün’e bilgi verdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu