Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.05.2013 16:25

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, haftalık mahalle ziyaretleri kapsamında Mutlu Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu ve İvaz Paşa Camii cemaati tarafından gerçekleştirilen lokma ve pilav hayrına katılan Başkan Ergün, mahalleli çocukları top ve harçlıkla sevindirdi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Mutlu Mahallesi ziyaretine Belediye Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, Belediye Meclis Üyeleri Sezai Gürcan, Hüseyin Köroğlu, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, Mutlu Mahallesi Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu ve mahalleliler katıldı. Cuma namazı çıkışında kendisini bekleyen çocukları unutmayan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, onları harçlık ve topla sevindirdi. Ardından Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu ve İvaz Paşa Camii cemaati tarafından düzenlenen lokma ve pilav hayrına katılan Başkan Ergün, burada vatandaşların sorunlarını da dinledi.

Manisa’nın önünü açmamız lazım

Bir vatandaşın imar sıkıntısı ile ilgili destek istemesi üzerine imar konusunda yaşanan sıkıntıları hatırlatan Başkan Ergün, “Geçen sene Eylül-Ekim ayında gelen Manisa’nın genel imar planıyla ilgili konular vardı. Şimdi bu söylediklerini isterdim ki, o zaman Meclis’te konuşmalar yapılırken, Manisa’da bu işi istemeyip, siyasi provokasyona sokanlara gelip orada Meclis huzurunda söylemeni isterdim. Maalesef 2-3 ay sonrası bu imar planlarının iptalini istediler ve Meclis’te de reddettiler. Şimdi sen bana diyorsun ki nokta atışı yap. Ben nokta atışı değil, bütün Manisa’ya plan yapmak istedim. Ama maalesef siyasi olarak bu engellendi. Bu plan olmayacak mı, olacak. Ama Manisa zaman kaybetti. Ben Meclis’te hep şunu ifade ettim; hem AKP grubuna, hem CHP grubuna, hem bağımsızlara ben bu taşın altına vücudumu sokuyorum, gelin sizler de elinizi taşın altına koyun. Ben yanlış olabilirim, eksik yapmış olabilirim gelin beraber yapalım dedim. Bunu da kabul etmediler. Manisa’nın 25 seneden beri kanayan yarası bu. Bugün konut fiyatları yükselmiş, daire fiyatları yükselmiş, kira fiyatları yükselmiş, yeni arsa alanları yaratılamıyor. Maalesef bunun sıkıntısı var. Bunun önünü, Manisa’nın önünü açmamız lazım. İnşallah açılacak” dedi.

Çaybaşı deresi temizlenecek

Daha sonra Başkan Ergün ve beraberindekiler, Mahalle Muhtarı Hasan Hüseyin Hastürkoğlu ve İvaz Paşa Camii cemaati tarafından düzenlenen hayır lokmalarından ve pilavdan tattı. İkramların ardından ebedi hayata intikal etmiş vatandaşların ruhuna ithafen mevlit okutuldu, dualar edildi. Düzenlenen hayrın ardından mahallede bir takım incelemelerde bulunan Başkan Ergün, Mahalle Muhtarı Hastürkoğlu ve vatandaşların taleplerini dinledi. Mahalle içerisinden geçen Çaybaşı Deresi’nin temizlenmesi konusunda Park-Bahçe ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine talimat da veren Başkan Ergün, Mutlu Mahallesi’ndeki programını noktaladı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu