Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.05.2013 14:20

KURUMLAR arası işbirliği ile ‘Ressamlar Marka Kent Manisa’yı Tanıtıyor’ adlı etkinlik, ünlü ressamların katılımıyla start aldı. Manisa’yı anlatan resim sergisinin açılışı yapılarak, Tarzan Meydanı’nda canlı performanslar sergilendi.

Manisa Valiliği, Manisa Belediyesi, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen ‘Ressamlar Marka Kent Manisa’yı Tanıtıyor’ konulu resim sergisi 90 ressamın 100’ü aşkın eseriyle Kültür Merkezi’nde açıldı. Serginin açılışı Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdinç Karaköse, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Şube Müdürü Reşat Palaz tarafından gerçekleştirildi. Anadolu Öğretmen Lisesi Resim Öğretmeni Ressam Binnur Okkan’ın organizatörlüğünde hazırlanan sergide emeği geçenleri kutlayan Başkan Yardımcısı Ustamehmetoğlu, Manisa Belediyesi olarak sanatın ve sanatçının her zaman yanında olduklarını belirtti. Açılışın ardından sergide yer alan eserler incelendi. Sergide üzüm resimleriyle ünlenen Zekiye Ergin’in Manisa üzümü resimleri ilgi gördü. Buca Eğitim Fakültesi’nden Turan Enginoğlu, Güzelbahçe Belediyesi Resim Atölyesi’nden Atanur Meriç, Erol Meriç, Karşıyaka Resim Atölyesi’nden Ufuk Yılmaz, İzmir Suluboya Ressamları Derneği’nden Nimet Topkaç, Tuğba Türküngün, Emine Kuşoğlu, Çetin Davran, Salih Aydın, Ramazan Aykılıç, İsmet Ekici, Orhan Güler, Ayten Güreşçi ve Nedim Ergin’in; Ağlayan Kaya Niobe, Manisa Tarzanı, Mesir Saçım törenine yönelik eserleri beğeni topladı. Etkinliğe katılan ünlü ressamlar Tarzan Meydanı’nda gerçekleştirdikleri canlı performanslarla Manisa’yı anlatan resim yaptılar.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu