Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.05.2013 14:28

MANİSA Belediyesi’nin daha önce kiraladığı araçla yerine getirdiği çekici hizmeti, Manisa Belediyesi’ne kazandırılan yeni araçla noktalandı. Kaldırımlara yapılan parklar, hatalı park yapma, duraklara araç parkı gibi sorunların yeni araçla son bulacağını belirten Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Önemli olan vatandaşlarımızın cadde ve sokaklarda rahatlıkla yürüyebilmesidir” dedi.

Manisa Belediyesi’nin yeni aldığı çekici aracının tanıtımı, Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirildi. Aracın özellikleri hakkında Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Mümin Deniz, “Manisa Belediyesi olarak Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne sağlamış olduğumuz bu araç ekipmanımızla, Manisa kent içindeki trafik yoğunluğunu gidermek açısından, duraklarda park eden araçların, park yasağını ihlal eden araçların çekilmesi noktasında bu araç ekipmanını bize sağladığı için Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Emniyet ile işbirliği içerisinde bu aracımızı kullanacağız. Trafik polisleri tarafından durak işleminden men edilen araçların bu çekici aracıyla kaldırmak suretiyle trafik akışını büyük oranda rahatlatacak. Toplam maliyeti 100 bin TL’yi bulan aracımız 2,5 ton ağırlığında, yaklaşık 1 ton civarında kaldırma kuvvetinde olan bir sistem. Ahtapot diye tabir ettiğimiz bu araçla kiralama usulüyle temin ettiğimiz aracın devrini yapmak suretiyle bu aracımızı artık kullanacağız. Dolayısıyla şehrimize büyük katkı sağlamış oluyoruz. Bu nedenle çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Hizmet Emniyet ile işbirliği içerisinde yapılıyor

Manisa Belediyesi’nde bir kiralama dönemine daha son vermenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Sayın Müdürümüzün de söylediği gibi, Manisa Belediyesi bünyesinde daha önce kiralama sistemiyle yapılan hizmetimizi bundan sonra Manisa Belediyesi’nin kendi malı olan araçla yapacağız. Vatandaşımızın sokaklarda daha rahat yürüyebilmesi, kaldırımlarda işgallerin önüne geçilmesi, toplu ulaşım hizmetlerinin rahat yürütülmesi, park yasağı olan bölgelerde durmaların önlenmesi noktasında bu araç önemli bir hizmeti yerine getirmiş olacak. Tabi ki Emniyet ile işbirliği yaparak bu hizmetler Manisa’da devam ediyor. Sonuç itibariyle her şeyden önemlisi vatandaşımızın daha rahat yürüyebilmeleri, kaldırımlarda rahatlıkla gezebilmelerini sağlayacak düzenlemeler açısından bu araç Belediyemize kazandırıldı. Hayırlı hizmetler vermesini diliyorum” diye konuştu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu