Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.05.2013 15:59

MANİSA Yuntdağlılar 3. Çocuk Şenliği, Yuntdağ’a bağlı Ortaköy’de gerçekleştirildi. Bu yıl 3. kez düzenlenen çocuk şenliğine katılan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Manisa Belediyesi’nin Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmetlerinin genişlediğini belirterek, Yuntdağ köylerine de bu kapsamda hizmetlerin ulaştırıldığını, bundan sonra da dev hizmetlerle bu hizmetlerin ulaşmaya devam edeceğini söyledi.

Manisa Yuntdağlılar Kültür Yardımlaşma ve Spor Derneği (Yunt-Der) tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Yuntdağlılar Çocuk Şenliği, Yuntdağı’na bağlı Ortaköy’de gerçekleştirildi. Şenliğe Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu, Yunt-Der Başkanı Mustafa Uyumaz ve çok sayıda konuk katıldı. Şenliğin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Mustafa Uyumaz, şenliklerine katkıda bulunan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara teşekkür etti. Uyumaz’ın ardından söz alan Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu da, Manisa Belediyesi’nin hizmetlerini anlattı. Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün köylere hizmet konusunda hassasiyet gösterdiğini anlatan Köroğlu, Manisa Belediyesi’nin Büyükşehir Yasası ile birlikte hizmetlerinin genişlediğini belirterek, Yuntdağ köylerine de bu kapsamda hizmetlerin ulaştırıldığını, bundan sonra da dev hizmetlerle bu hizmetlerin ulaşmaya devam edeceğini söyledi.

Manisa Marşı beğeni topladı

Konuşmaların ardından Manisa Belediyesi Şehzadeler Mehteri bir konser verdi. Mehter Marşı, Genç Osman Marşı, 10. Yıl Marşı gibi marşları seslendiren Manisa Şehzadeler Mehteri, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu’nun bestelediği Manisa Marşı ile şenliğe katılanları coşturdu. Manisa Marşı, şenliğe katılanlardan büyük alkış aldı. Ardından Osmancalı Ortaokulu, Selimşahlar İlkokulu ve Yunt-Der halkoyunları ekipleri birer gösteri yaptı. Ortaoyunu tiplemeleri ve meydana kurulan oyun aletleri ile gönüllerince eğlenen Yuntdağlı miniklerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu