28.05.2013 18:21

MANİSA Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent esnafına dağıttığı el ilanıyla, yeşil kuşakların bulunduğu yerlerde deterjanlı su ile kaldırımların yıkanmamasını istedi. Zabıta Müdürü Aydoğan İra, “Belediyemizce yapılan hizmeti korumak, hepimizin görevi” dedi.

Manisa Belediyesi’nin yeşil bir Manisa parolasıyla yola çıktığı yeşil kuşak projesinin korunması için Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile esnaf el ele verdi. Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, esnaflara el ilanı dağıtarak, yeşil kuşağın bulunduğu bölgelerde deterjanlı su ile kaldırımların yıkanmaması uyarısında bulundu. Manisa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü olarak Manisa Belediyesi’nin hayata geçirdiği hizmetleri korumak amacıyla çalışma yürüttüklerini belirten Zabıta Müdürü Aydoğan İra, “Esnafımızla el ele vererek, yeşil Manisa’mızın yeşilini korumak amacıyla böyle bir uygulama başlattık. Amacımız kentimizin güzelleştirilmesi için ortaya konan bu hizmetleri korumaktır” dedi. Dağıtılan el ilanlarından memnun olduklarını belirten esnaflar da, yeşil kuşak projesinin korunması noktasında üzerlerine düşeni yapmaya hazır oldukları mesajını verdiler.