Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
28.05.2013 19:24

KENT Konseyi Kadın Meclisi’nin Manisa Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdiği Haydi Kadınlar Manisa’ya Projesi kapsamında, Köprübaşı sakini bayanlar Manisa’da ağırlandı. Bayanların Ulu Camii ziyaretine katılan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bayanları ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bu güzel projemizin bir parçası olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Herşey gönlünüzce olsun.” dedi.

Manisa Belediyesi’nin desteği ile Kent Konseyi Kadın Meclisi tarafından yürütülen Haydi Kadınlar Manisa’ya Projesi’nin bu haftaki konuğu Köprübaşılı kadınlar oldu. Aralarında gençlerin ve çocukların da bulunduğu kalabalık heyet, Manisa Belediyesi’nin ve Köprübaşı Belediyesi’nin tahsis ettiği 5 otobüs ile sabah saatlerinde kente geldi. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu eşliğinde öncelikle Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu gezen Köprübaşı heyeti, Atatürk Gençlik Merkezi ve Güzelyurt Çocuk Kulübü’nü ziyaret etti. Manisa Belediyesi’nin kente kazandırdığı üç önemli proje hakkında yetkililerden bilgi alan Köprübaşılı bayanlar, projeleri büyük dikkatle incelediler. Haydi Kadınlar Manisa’ya Projesi’nin sabah gezilerinin tamamlanmasının sonrasında, bayanlar Gençlik Merkezi’nde verilen öğle yemeğinde ağırlandı. Yemeğin ardından sırasıyla Hüsrev Ağa Camii, Sultan Camii, Saruhan Bey Türbesi, Muradiye Camii ziyaret edildi. Tarihi mekanlarda bayanlara Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Gönüllü Rehber Canan Çağlayan Akyüz eşlik ederek, mekanlar hakkında tarihi bilgiler verirken, bayanlar da camiilerde namaz kılma fırsatı buldu.

Başkan Ergün’e Köprübaşı Çileği

Ulu Camii ziyaretinde ise bayanlar cami hakkında bilgi edinerek, tarihi Ulu Camii’nin gölgesinde verilen çay molasında dinlendi. Belediye Başkanı Cengiz Ergün, de Köprübaşılı kadınların gezisine katıldı, misafirlerle tanışma fırsatı buldu. Başkan Ergün, Köprübaşılı kadınları selamlayarak, “İnşallah sizleri mutlu etmişizdir. Sizleri burada ağırlamaktan mutluluk duyduğumu belirmek isterim. Manisa’nın güzel tarihi mekanlarını, kentimize yaptığımız hizmetleri yakından gördünüz. Kent Konseyi Başkanımız ve tüm yönetici arkadaşlarıma verdikleri emek için çok teşekkür ederim. Manisa Belediyesi ile yapılan işbirliği kapsamında bu projeyi yürütüyoruz. Sizler de bu projenin bir parçası oldunuz ve davete icabet ettiniz. Herşey gönlünüzce olsun.” dedi. Köprübaşılı bayanlar da kendileriyle tanışma fırsatı sundukları için teşekkür ederek, Başkan Ergün için Köprübaşı’ndan getirdikleri çilek hediyesini takdim etti. Gezi Mevlevihane ve Niobe’nin ziyaret edilmesi ile sona erdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu