Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.05.2013 15:16

MANİSA Belediyesi ve Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği işbirliği ile her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Hafızlar ve Mevlithanlar Şöleni’nin 21.’si için geri sayım başladı. Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü ziyaret eden Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan, 21. Hafızlar ve Mevlithanlar Şöleni’nin bu yıl 3 Temmuz’da yapılacağını söyledi.

Manisa Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği Başkanı Ali Gülfidan, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Bu yıl 21.’sini gerçekleştirecekleri Hafızlar ve Mevlithanlar Şöleni’nin çalışmalarını başlattıklarını belirten Dernek Başkanı Ali Gülfidan, bu yıl alışılmışın dışına çıkarak, etkinliği hem hafta içi, hem de Cumhuriyet Meydanı’nda yapacaklarını söyledi. Şölenin 3 Temmuz Çarşamba günü gerçekleştirileceğini de belirten Gülfidan, Manisa Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e destekleri nedeniyle teşekkür etti.

Desteğe hazırız

Ziyaretlerinden dolayı Hafızlar ve Mevlithanlar Derneği yönetimine teşekkür eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün de, “Hayırlı uğurlu olsun. Bizim de Manisa Belediyesi olarak yapacağımız ne varsa, sonuna kadar yanınızda olacağımızın bilinmesini istiyorum. Gerekli tüm desteğe hazırız” dedi. Konuşmaların ardından Başkan Ergün ve dernek yönetimi, etkinliğin Manisa ve ilçelerine geniş şekilde duyurulması için yapılacaklar konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu