29.05.2013 15:22

MANİSA Belediyesi Stadyumun alt kısmında kalan ve daha önce genişletildikten sonra kaldırım ve bordürleri döşenen caddede yağmur drenaj çalışmaları da başladı. Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Ahmet Bedevi Mahallesi’ne ikinci bir giriş oluşturmak daha önce genişletilen cadde de yağmur drenaj hattı çalışmaları da başladı. Çalışmaları Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Erdal Nohutçu ile birlikte inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Tamer Çipiloğlu çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi aldı. Stadyum ile benzinlik arasında kalan caddenin daha önce genişletildiğini hatırlatan Başkan Yardımcısı Çipiloğlu, “Bu çerçevede dar olan bu caddeyi ilk etapta yapılan kamulaştırmalarla üç metreden sekiz metreye çıkardık. Bunun ardından caddenin kaldırım ve bordür çalışmalarını başlattık. Yine bu caddemizde yağmur drenajı olmadığı için Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerimiz şu anda bu çalışmaları yürütüyor. Buraya toplamda 235 metre yağmur drenajı hattı çekiliyor. Bu çalışmalarda bitme aşamasına geldi” diye konuştu.

Manisa Modern Bir Caddeye Daha Kavuşacak

Yağmur drenajı hattının tamamlanmasıyla birlikte caddenin asfaltlanarak ışıklandırılacağını ve yeşil kuşak hattı çekileceğini ifade eden Başkan Yardımcısı Çipiloğlu, “Kentimize modern bir cadde daha kazandırmamızın yanında, bu cadde Ahmet Bedevi Mahallesi’ne de ikinci bir giriş olacak. Bu sayede mahalleye girişleri de rahatlatmış olacağız. Hem mahallemize hem de kentimize hayırlı olsun” dedi.