Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
30.05.2013 12:58

MANİSA Merkezde bulunan Şehitler İlköğretim Okulu yönetimi, okullarına verilen destekler ve yapılan oyun parkının açılışını gerçekleştirmek üzere Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü konuk etti. Şehitler İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Ergüven yapılan destekler nedeniyle Başkan Ergün ve ekibine teşekkür ederken, “Manisa görev yaptığım dördüncü ildir. Ancak hiçbir ilde okullara bu kadar destek veren, eğitime bu kadar yatırım yapan bir belediye görmedim. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Belediyesi tarafından Şehitler İlköğretim Okulu’na kazandırılan oyun parkının açılışını gerçekleştirdi. Parkın açılışına Başkan Ergün’ün yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Funda Solak, Park ve Bahçe İşleri Müdürü Serpil Çakır, Zabıta Müdürü Aydoğan İra ile birlikte Milli Eğitim Müdür Vekili Necati Abalı, okul aile birliği yöneticileri, öğrenciler ve velileri katıldı. Başkan Ergün’ü ziyaretinde Şehitler İlköğretim Okulu Halk Oyunları Ekibi Karşıladı. Halk Oyunları ekibi yaptıkları gösteri ile kendilerini izleyenlerden tam not aldı. Daha sonra öğrenciler Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çiçek vererek, yapılan oyun parkı nedeniyle teşekkür etti.

Eğitime Böyle Destek Görmedim

Belediye Başkanı Cengiz Ergün sayesinde öğrencilerle birlikte sevinci ve mutluluğu bir arada yaşadıklarını dile getiren Şehitler İlköğretim Okulu Müdürü Ergüven, Manisa’nın görev yaptığı dördüncü il olduğuna dikkat çekerek, “Görev yaptığım illerde okullara bu kadar destek veren, eğitime bu kadar yatırım yapan bir belediye görmedim. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi. Düzenlenen ve okula kazandırılan alanla ilgili olarak ta konuşan Ergüven, “Buranın park olmadan önceki halini hatırlayanlar bilir. Metruk binalar vardı. Eski görüntü hem okulumuza hem de çevreye yakışmıyordu. Belediye başkanımıza buranın düzenlenmesi konusunda ricamız oldu. Sağ olsunlar bununla ilgili gerekli talimatları verdiler. Kısa sürede Fen İşleri ile Park ve Bahçe Müdürlüğüz ekipleri burayı yaşanabilir bir noktaya getirdiler. Ben okulumuza yapılan destekler nedeniyle başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bulunduğumuz Makamlar Hizmet Makamı

Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de kendilerini konuk eden ve parkın açılışında hep birlikte olduğu okul yönetimine teşekkür etti. Bulundukları makamların hizmet makamı olduğunu ifade eden Başkan Ergün, “Göreve geldiğimiz günden bu yana kentin eksiklikleri noktasında üzerimize düşen görevin en iyisini yapmaya çalıştık. Bu kapsamda okullarımızın da ihtiyaçlarını belirleyerek, dış cephe kaplamalarından, ferforje demirlerine, ışıklandırmalarına, oyup parkı ile birlikte asfaltlama ve anaokullarımızın ihtiyaçlarına kadar her türlü destekte bulunduk. Tabi öğrenciler bizim geleceğimiz. Onların vatanına milletine faydalı birer birey olmalarını sağlamak için çalışıyoruz. Bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve hocalarımızın da bu konuda ki katkılarını görüyoruz. Öğrencilerimiz güle güle kullansın” dedi.

Oyun Parkının Açılışı Gerçekleştirildi

Konuşmaların ardından Manisa Belediyesi tarafından Şehitler İlköğretim Okuluna kazandırılan oyun parkının açılış kurdelesini Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milli Eğitim Müdür Vekili Necati Abalı, Şehitler İlköğretim Okulu Müdürü Mustafa Ergüven ve öğrenciler birlikte kesti. Başkan Ergün ve beraberindekiler daha sonra okul aile birliğinin hazırladığı kahvaltıda bir araya geldiler.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu