25.07.2019 10:24

MANİSA Büyükşehir Belediyesi tarafından okul öncesi döneme ve okul hayatına destek olmak amacıyla il genelinde hayata geçirilen Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, yaz döneminde de binlerce çocuğun eğitim görmesine ve kendisini geliştirmesine imkan sağlıyor. Bu kapsamda Alaşehir ilçesinde de 11 farklı grupta 120’ye yakın öğrenci temel ders konularının yanı sıra hızlı okuma, mental aritmetik, satranç ve bale eğitimi alıyor.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla il genelinde faaliyet gösteren Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri, yaz tatilinde de binlerce çocuğa ev sahipliği yapıyor. Bu kapsamda Alaşehir ilçesinde de miniklerin yaz tatilinde kendilerini geliştirmeleri ve yeni donanımlara sahip olmaları için kurslar hız kesmeden devam ediyor. 3 bale ve jimnastik grubu, 2 satranç grubu, 2 mental aritmetik grubu, 2 matematik grubu, 1 hızlı okuma ve 1 grupta da okul öncesi eğitimi verilen kurslarda yaklaşık 120 öğrenci eğitim görüyor. Nitelikli eğitim kadrosu ve kaliteli eğitim programları ile ilçenin geleceğinin yetiştirildiği Alaşehir Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi, geleceğin gençliğine destek olmak için yeni öğrencileri de kurslarına davet ediyor.