Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.05.2013 18:12

KENT Konseyi Kadın Meclisi’nin Manisa Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdiği “Haydi Kadınlar Manisa’ya” Projesi çerçevesinde Kırkağaç ve Somalı bayanlar Manisa’ya geldi. Manisa Belediyesi’nin kente kazandırdığı projeler ile birlikte Manisa’nın tarihi mekânlarını da gezen bayanlara Niobe Ağlayan Kaya ziyaretinde Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı’da eşlik etti.

Manisa Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ projesinin bu haftaki konuğu Kırkağaç ve Somalı bayanlar oldu. Çocuk ve gençlerin de aralarında bulunduğu bayan gurubu, Manisa Belediyesi’nin kendileri için tahsis ettiği 4 otobüsle sabah saatlerinde kente geldi. Manisa Belediyesi’nin kente kazandırdığı projeler ile birlikte Manisa’nın tarihi mekânlarını gezme fırsatı bulan bayanlar Manisa’ya hayran kaldı. Ziyaret ettikleri yerlerde Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Sevil Şekercioğlu ve Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyesi Gönüllü Rehber Canan Çağlayan’dan bilgi alan bayanlara Niobe Ağlayan Kaya ziyaretlerinde Belediye Başkanvekili Ziya Elmalı’da eşlik etti. Kendilerini Manisa’da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını ifade eden Belediye Başkanvekili Elmalı, “Sizlere Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün selamlarını iletiyorum. Kendisi aranızda olmak istedi ancak şehir dışına çıkması gerektiği için bulunamadı. Umarım kentimizi ve çalışmalarımızı beğenmişsinizdir” diye konuştu. Kırkağaç ve Soma’dan gelen bayanlar ise Manisa’nın önemli mekânlarını gezme fırsatı verdiği için Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Kent Konseyi Kadın Meclisi’ne teşekkür etti. Manisa Belediyesi’nin yaptığı hizmetleri yakından görerek hayran kaldıklarını ifade eden bayanlar, güzel bir şekilde ağırlanmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu