Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.06.2013 16:26

MANİSA Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından 19 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenmesi ön görülen ancak Hatay’ın Reyhanlı ilçesindeki hain saldırı sonucu 1 Haziran’a ertelenen ‘Gençlik Biziz Bayram Bizim’ adlı gece ünlü sanatçılar Ali Kınık ve Ahmet Şafak konserleriyle gerçekleşti. Meydana toplanan binlerce vatandaş, ‘Ne mutlu Türk’üm diyene’ sloganları ve Türk bayraklarıyla geceye renk kattı. Konsere Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı da katıldı.

Manisa Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Gençlik Biziz Bayram Bizim’ adlı etkinlik, Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Geceye MHP Manisa Milletvekilleri Sümer Oral Erkan Akçay, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, Belediye Başkan Vekili Ziya Elmalı, Belediye Başkan Yardımcıları Tamer Çipiloğlu, Cem Çöllü, Hasan Eryılmaz, MHP İl Başkanı Tamer Akkal, Merkez İlçe Başkanı Engin Kabadağ, Ülkü Ocakları İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu, ilçe ve belde belediye başkanları, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri, çevre il ve ilçe ocak teşkilatları ile binlerce Manisalı katıldı. Gecede ilk olarak sahne alan Manisa Şehzadeler Mehteri, yaklaşık 1 saat boyunca mehter marşı konseri verdi.

Türk Bayrağı taşımak neredeyse suç

Gecenin açılış konuşmasını yapan Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Onur Pabuççuoğlu, gecelerine katılan herkese teşekkür ederek, Manisalı ülkücüler olarak ülkeyi bölmeye çalışanlara asla taviz vermeyeceklerinin altını çizdi. Pabuççuoğlu’nun ardından kürsüye davet edilen Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz da, Taksim Gezi Parkı’nda yaşanan olaylara değindi. Polisin olaylarda suçunun olmadığının altını çizen Kılavuz, hükümetin yanlış politikaları nedeniyle durumun bu noktalara geldiğini savundu. Kılavuz, hükümetin politikalarını eleştirerek, PKK paçavralarının suç unsuru teşkil etmediğini, ancak Türk Bayrağı taşımanın neredeyse suç olma noktasına geldiğini söyledi.

Miniklerden büyük gösteri

Konuşmaların ardından Emin Pekyörük adlı bir minik, Zeybek gösterisi yaptı. Gösteri sonunda Türk Bayrağı açan Pekyörük, izleyenlerden büyük alkış aldı. Ardından bir sürpriz de Öykü Nisa Eryılmaz adlı bir minikten geldi. Sahneye çıkan 4 yaşındaki minik Öykü Nisa, Arif Nihat Asya’nın ‘Bayrak’ adlı şiirini ezbere okuyarak, izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Ardından ünlü Ozan Ali Kınık sahneye çıktı. Seslendirdiği birbirinden güzel memleket şarkılarıyla izleyenleri mest eden sanatçı, 1 saat boyunca sahnede kaldı. Konser sonrası Ülkü Ocakları’na katkı amacıyla bir açık arttırma düzenlendi. Çerçeveli Osmanlı Devleti Arması’nı Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eryılmaz satın aldı. Eryılmaz’a armayı Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz ve İl Başkanı Onur Pabuççuoğlu takdim etti.

Geceye Ahmet Şafak damga vurdu

Kınık’ın ardından ‘Eziz Dostum’ adlı şarkısının klip çekimlerini Manisa’da gerçekleştiren ünlü sanatçı Ahmet Şafak sahne aldı. ‘Yüreğinle Gel’ adlı şarkısıyla giriş yapan sanatçı, ‘Eziz Dostum’, ‘Olsun’, ‘Memleket Meselesi’, ‘Şimdi Olmazsa Söyle Ne Zaman’, ‘Yalnız Kurt’ gibi birbirinden sevilen parçalarıyla kalabalığı coşturdu. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden gece, Manisalılardan tam not aldı.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu