04.06.2013 12:07

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Miraç Kandili olması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günlerde böylesi önemli günlerin önemli bir aracı görevi gördüğünü belirten Başkan Ergün, “Bu mübarek günler birlik ve beraberliğimize vesile olsun” dedi.

Miraç Kandili vesilesiyle bir mesaj yayınlayan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri de Miraç Gecesidir. Miraç bir yükseliştir. İnsanlığın önüne açılmış sınırsız bir terakki ufkudur. Bu ulvi seyahat, mucizelerin en büyüğüdür. Miraç mucizesi, Kur'ân-ı Kerim’de ayetlerle anlatılmış ve varlığı inkar edilemeyecek bir şekilde ortaya konmuştur. Birlik ve beraberliğin önemli olduğu, kardeşliğe ihtiyacımız olan bu günlerde manevi günlerin önemi daha da fark edilir olmaktadır. Çünkü günümüzde yaşanan kin ve nefret duyguları, düşmanlıklar bazen insani duyguların önüne geçmekte, bizleri kötü davranışlara yöneltmektedir. Bu önemli günlerde çevremizle, yakınlarımızla olan bağlarımızı gözden geçirirken, doğruluğun, dürüstlüğün, paylaşımın, hak ve hukuka riayetin insani erdemler bağlamında ulaşılabilecek en üstün değerler olduğunu unutmayalım. Bu mübarek günler birlik ve beraberliğimize vesile olsun. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm hemşerilerimin ve Türk-İslam aleminin mübarek Miraç Kandili’ni kutluyor, mübarek günlerin milletimizin birliğine, beraberliğine; sevginin, saygının artmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.