Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
10.06.2013 19:12

MANİSA Belediyesi ile Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Manisa Şubesi üyesi gönüllüler, hafta sonu Çaybaşı Deresi’nde temizlik çalışması yaptı. Beş saat süren çalışma sonunda dereden iki traktör çöp toplandı.

Manisa Belediyesi’nin kamu yararına çalışan dernekler ile işbirliği, çevre temizliğinde de can buldu. Hafta sonu Çaybaşı Deresi’nde dernek üyeleriyle birlikte Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, temizlik çalışması yaptı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Yeni Yüksektepe Kültür Derneği Şube Başkanı Emel Tokuyan, “Doğa içindeki varlıklarla bir bütündür. İnsan da evrenin bir parçasıdır. Biz felsefe ve kültür derneği olarak klasik filozofların öğretilerini ve hayatı yaşayışlarını inceliyor ve örnek alıyoruz. Filozof sadece düşünen ve konuşan kişi değildir. Aynı zamanda içinde yaşadığı dünyaya ve topluma dair duyarlılık geliştiren, eleştirmek yerine daha iyiye ve daha güzele doğru yöneltmek için, pratik somut adımlar atan kişidir. Bizler de bu pazar gününü, bu eşsiz doğal güzelliğimize sahip çıkarak ve biraz olsun onu korumak ve yaşatmak adına adımlar atarak değerlendirmek istedik. Geçen yıl da çevre haftası etkinliklerinde buradaydık. Bu yıl da buradayız. Deremizi temiz tutmayı öğrenene kadar buraya aynı tarihlerde gelmeyi planlıyoruz. Filozofun dediği gibi ‘su yumuşaktır, ama onun gücü devamlılığındadır.’ Devamlılık göstererek halkımızla birlikte gelecekten aldığımız bu emaneti layıkı ile teslim edeceğimize inanıyorum. Bu konuda her tür işbirliğine hazır olan Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Malzeme ve araç-gereç desteği sağladık

Manisa Belediyesi olarak kurum ve derneklerle işbirliğine önem verdiklerini belirten Manisa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Haşim Elmalı da, “Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, özellikle kamu yararına çalışan derneklerle işbirliğine büyük önem veriyor. Bu kapsam da bizler de Çaybaşı Deresi’nde temizlik yapmak isteyen Yeni Yüksektepe Kültür Derneği üyelerine malzeme ve araç-gereç konularında gerekli desteği sağladık. Çevreye bu kadar duyarlı olan dernek üyelerine can-ı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu