Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
11.06.2013 16:58

Yerel bir gazetemizin 11 Haziran 2013 tarihinde yayımlamış olduğu “Ovada Kim Bu Torpilli” başlıklı haberde eksik ve yanlış bilgiler paylaşılmıştır. Manisa’da ova yollarının düzeltilmesi ve halkımızın özellikle kışın yağışlar nedeniyle bozulan ova yollarından daha rahat faydalanabilmesi amacıyla Belediye ekiplerinin kullanılabilmesi konusunda belediye Meclisinde üç siyasi grubun oy birliği ile ortak destek kararı alınmıştır.

Alınan kararın ardından hava şartlarının müsait olduğu günlerde belediye ekipleri söz konusu problemli ova yolları ve bağlantı yollarında üst yapı malzemesi olarak bilenen by-pass malzemesi ile kaplama yapmaktadır. Habere konu olan bölgede ise vatandaş dilekçe ile başvuru yaptıktan sonra, kiralama yoluyla bu işlemi yaptırmış ve iş makinelerinin çalışma saati göz önüne alınarak ücretini belediyeye makbuz karşılığında ödemiştir. İş makinesi kiralama işlemleri belediyeye ücreti yatırılması halinde her vatandaşımız için yapılabilmektedir. Ayrıca, ova yollarındaki çalışmalar Büyükşehir Yasasının bizlere verdiği yetkiler kapsamında uzun süredir devam etmekte ve bölgedeki bütün vatandaşlarımızın faydalanacağı şekilde yürütülmektedir.

Özellikle kışın yağışlar nedeniyle bazı yollarda bozulmalar olması nedeniyle halkımız bu konuda belediyemizden istek ve talepte bulunmuş, çalışmalar halkımızın talepleri ve yazılı dilekçeleri doğrultusunda devam etmektedir. Dünya çapında üzüm yetiştiriciliğinin yapıldığı ve Manisa tarımı için hayati önem taşıyan ova yollarına yapılan yardımların artması, ova halkının ani su baskınlarından etkilenmemesi amaçlanırken gerçeği yansıtmayan bu haberler bizleri üzmüştür. Sonuç itibariyle Manisa Belediyesi mahalle ve mevki ayrımı gözetmeden halkın huzuru ve mutluluğu için çalışmaktadır. Belirtildiği gibi yapılan çalışmalar bütün bölgeyi kapsarken, bahsi geçen bölgede ise vatandaşın kiralama yoluyla bu işlemi yaptırdığını, iş makinelerinin çalışma saati göz önüne alınarak ücreti belediyeye makbuz karşılığında ödediğini bir kez daha belirmek isteriz. Saygılarımızla…

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu