Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.06.2013 11:58

Manisa Belediyespor Genel Kaptanı Muharrem Uzunlar’ın oğlu Arda Uzunlar erkekliğe ilk adımını attı. Muharrem ve Şebnem Uzunlar çiftini bu mutlu günlerinde Belediye Başkanı Cengiz Ergün’de yalnız bırakmadı.

Belediye Başkanı Cengiz Ergün Manisa Belediyespor Genel Kaptanı Muharrem Uzunlar’ın oğlu Arda Uzunlar’ın sünnet törenine katıldı. Muharrem ve Şebnem Uzunlar’ı bu mutlu günlerinde Başkan Ergün ve Eşi Şeyda Ergün’ün yanı sıra Manisaspor’un eski futbolcularından İlker Avcıbay, Güven Varol, Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün ve yönetim kurulunun yanı sıra Manisa Belediyesporlu futbolcular ile birlikte Manisa’nın spor camiasından çok sayıda davetli katıldı. Sünnet töreninde Manisa Şehzadeler Mehteri’de bir konser verdi. Sünnet töreninde erkekliğe ilk adımını atan Arda Uzunlar’a Manisaspor ve Manisa Belediyespor forması hediye eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Uzunlar ailesini tebrik ederek, “Erkekliğe ilk adımını atan Arda oğlumuzun düğün töreninde de Allah bizi bir araya getirmeyi nasip etsin. Ben aileyi kutluyor ve Arda’ya yaşamı boyunca başarılar diliyorum” diye konuştu. Sünnet töreni pasta kesiminin ardından, davetlilerin eğlencesiyle devam etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu