13.06.2013 10:56

MANİSA Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, TEDAŞ’ın Manisa Belediyesi Manisa Belediyesi’ne ait Batı Bölgesi su kaynaklarında yapacağı çalışmalar hakkında açıklama yaptı. Müdürlük, Çapaçarık-Kayapınar Sondajları’nda Gediz Elektrik Dağ. A.Ş. tarafından programlı olarak enerji kesintisi yapacağını duyurdu.

Manisa Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şunlara yer verildi, “Manisa Belediyesi’ne ait Batı Bölgesi su kaynaklarında (Çapaçarık-Kayapınar Sondajları) Gediz Elektrik Dağ. A.Ş. tarafından 13.06.2013 tarihinde saat 13:00’e kadar programlı enerji kesintisi yapılacaktır. Bu sebeple Çapaçarık-Kayapınar Sondajları çalıştırılmayacaktır. Çalışmalardan kaynaklanan enerji kesintisi sebebiyle bu su kaynaklarının beslediği depolar ve bu depolardan beslenen mahallelerde su kesintisi yapılacaktır”