Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.06.2013 14:19

MANİSA Belediyesi tarihinin 20 milyon TL ile en büyük yatırımı olan Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde devam eden çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, binanın Ağustos ayına kadar büyük ölçüde tamamlanacağını, ardından ince iş olarak tabir edilen işlerin başlayacağını söyledi.

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcısı Cem Çöllü ve Park ve Bahçeler Müdürü Serpil Çakır ile birlikte Yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Cengiz Ergün, terminalin bekleme salonları, araç peronları, otopark kısımları, kafeterya, restaurant kısımları gibi birçok alanını tek tek gezdi, gördüğü eksikleri ilgili yetkililere iletti. Manisa Belediyesi tarihinin en büyük projesinde çalışmanın sorunsuz ilerlediğini gördüklerini belirten Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Yüklenici firma yetkililerinden aldığımız bilgi, buranın Ağustos ayına kadar toplanacağı yönünde. Ondan sonra ince iş olarak tabir ettiğimiz işler başlayacak. Yılsonu gelmeden bu projemizi vatandaşlarımızla birlikte inşallah açacağız” dedi.

Esnaf mağdur edilmeyecek

Mevcut Otogar’da iş yapan esnaflar ile ilgili Belediye Meclis Üyelerinden oluşturulan komisyonun çalışmalarını sürdürdüğünü de hatırlatan Başkan Ergün, “Mevcut Otogar’daki esnafımızın mağdur olmayacağı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geçiş süreci ile ilgili hiçbir sancı yaşanmaması için Belediye Meclis üyelerimizden oluşan komisyonumuz çalışmalarını sonlandırdıktan sonra bir rapor hazırlayacaklar. Esnafımız rahat olsun. Onları mağdur etmeyeceğimizin bilinmesini isterim” diye konuştu.

Otogar önemli ihtiyaçtı

Manisa’nın sürekli büyüyen ve göç alan bir kent olduğunu, artan nüfusa mevcut otogarın cevap vermediğini de hatırlatan Başkan Ergün, “Bu ihtiyaçtan yola çıkarak kentimize daha modern, daha geniş kapasiteli bir otogar kazandırmak için çalışma başlattık. Bunun temelini 2012 yılı Aralık ayında attık. Gelinen nokta çok olumlu. İnşallah bir aksilik çıkmazsa yıl içinde mevcut otogar kapasitesinin 2-2,5 kat üstünde yeni Şehirlerarası Otobüs Terminali, Manisalılara hizmet veriyor olacak” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu