Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
14.06.2013 10:54

MANİSA Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Babalar Günü olması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Başkan Ergün, mesajında, “Çocukluğumuzdan beri dünyanın en güçlü adamları ve kahramanları olduklarına inandığımız; acısını dışa vuramayan, sevgisini ifade edemeyen, dağ gibi duran çınarlar babalarımız, maddi manevi bütün imkânlarını seferber ederek hayat yolundaki engellerin aşılmasında en önemli kurtarıcı olmuştur” ifadelerine yer verdi.

Babalar Günü olması nedeniyle bir mesaj yayınlayan Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, şunları söyledi: “Babalar, zorluklarla başa çıkmayı ve güzellikleri paylaşmayı öğreten, ailenin koruyucusu ve kollayıcısı olan en değerli varlığımızdır. Babalarımız, bizlerin hayattaki ilk kahramanıdır. Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de her yıl Haziran ayının üçüncü Pazar günü, Babalar Günü olarak kutlanmaktadır. Babalar her an saygıyla anılması gereken değerli varlıklarımızdır. Türk örf ve adetlerinde ailede babanın merkezi bir konumu vardır. Evin direği, ailenin dayanak noktasıdır. Çocukların hayata hazırlanmasında, sosyalleşmesinde önemli yer tutmaktadır. Bir baba, kendi mutluluğundan çok çocuklarının mutluluğunu düşünür. Babaların erdemleri, çocuklarına bıraktıkları en değerli mirastır. Hepimize hayatın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten, evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan, çocuklarına iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve geleceklerini güvence altına alabilmek için tüm ailenin sorumluluğunu omuzlarında taşıyan babalar, her türlü olumsuzluklardan ilk önce etkilenen kişilerdir. Çocukluğumuzdan beri dünyanın en güçlü adamları ve kahramanları olduklarına inandığımız; acısını dışa vuramayan, sevgisini ifade edemeyen, dağ gibi duran çınarlar babalarımız, maddi manevi bütün imkânlarını seferber ederek hayat yolundaki engellerin aşılmasında en önemli kurtarıcı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle yüreklerinde beslediği sevgi ve şefkatle, büyük emek sarf ederek çocuklarını yetiştiren tüm babalarımızın Babalar Günü’nü kutluyor; aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu yıllar diliyorum.”

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu